top of page

HÄÄKUVAUSINFO

Mitä dokumentaariseen hääkuvaukseen sisältyy?

Hääpäivän ikuistaminen (valmistautuminen, first look, potretit, vihkiminen, ryhmäkuvat, juhlan kuvaus) Hääpäivän kuvauskokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti jokaisen hääparin kanssa, teidän toiveet huomioiden.

Kuvauksen huolellinen suunnittelu & etukäteiskysely

Suunnittelupalaverit yhdessä teidän kanssa, etänä tai kasvotusten. Palaverien määrää ei ole rajattu, tavallisin palaverien määrä on kolme kertaa. Palavereissa pääsemme tutustumaan toisiimme ja keskustelemaan kiireettömästi, käymään huolella läpi hääpäivää, sekä teidän toiveita ja ajatuksia kuvaukseen liittyen.

 

Olen sähköpostilla tavoitettavissa varaushetkestä aina lopullisen gallerian toimitukseen asti. Tarjoan tarvittaessa apua ja tukea suunnitteluun, hääpäivän yksityiskohtiin ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin, liittyi se sitten itse kuvaukseen tai johonkin ihan muuhun.

 

Sneak-peek galleria viikon sisällä hääpäivästä, jotta pääsette heti fiilistelemään hääpäivää kuvien kautta.

 

Häägallerian kuvien editointi ja huolellinen viimeistely. Lisäksi kevyt ihon siistiminen hääpotreteissa.

 

Toimitettava kuvamäärä on keskimäärin 40-60 kuvaa / kuvaustunti. Tarkka kuvamäärä vaihtelee jonkin verran ja riippuu esimerkiksi toiveista, ohjelmasta ja vierasmäärästä.

Täysikokoisten kuvatiedostojen toimitus sähköisesti salasanasuojattuun online-galleriaan, sekä mahdollisuus jakaa teidän valikoima galleria vieraille.

Miksi palkata hääkuvaaja?

 

Ainutlaatuisen päivän ikuistaminen vaatii suunnittelua, tarkkuuta ja ammattitaitoa. Hääkuvaus takaa teille ikuiset muistot tärkeästä päivästä. Kuvaaja on häissänne ennen kaikkea töissä eikä vieraana. Kuvaajana huolehdin kaikista kuvauksen yksityiskohdista alusta loppuun, osaan ennakoida ja varautua yllättäviinkin tilanteisiin. Huolellisen suunnittelun avulla varmistetaan paras lopputulos. Stressi kuvauksesta poistuu hääparin, hääseurueen, sekä vieraiden harteilta. 

 

Suunnittelu 

 

Kaikkiin hääkuvauspaketteihin sisältyy vähintään yksi suunnittelupalaveri, jossa käymme läpi hääparin toiveet, odotukset, juhlan kulun ja kaikki muut yksityiskohdat. Minulle suunnitteluvaihe on tärkeä ja haluan panostaa siihen taatakseni teille parhaan lopputuloksen. Suunnitteluvaiheessa pystymme huomioimaan kaikki mahdolliset seikat, sekä varmistamaan kuvauksen sujuvuuden. Suunnittelun aikana pääsemme myös tutustumaan toisiimme, eikä hääpäivänä paikalle tupsahda täysin vieras henkilö. Keskustelemme myös mahdollisesti mieltä askarruttavista asioista. Joku saattaa jännittää vaikkapa kameran edessä olemista ja silloin voimme etukäteen pohtia, miten luodaan kuvaustilanne mahdollisimman luonnolliseksi ja hyväksi olla. Olen kuvaajana juuri teitä varten ja haluan auttaa kuvaukseen liittyvissä asioissa kaikin tavoin.

Dokumentaarinen hääkuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus katsoo pintaa syvemmälle ja tarkoitus on kertoa tarina hääpäivästänne. Tarvittaessa kuvaaja on paikalla jo aamun valmisteluista aina illan juhlintaan. Kuvaajana minun tehtäväni on ikuistaa suuret tunteet, pienet merkitykselliset yksityiskohdat ja kaikki siltä väliltä. Kuvaajana olen huomaamaton ja oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Lopputulos on ainutlaatuinen, juurin teidän näköisenne muisto päivästänne ja juhlastanne.

Dokumentaariseen kuvaukseen sisältyy hääpotretit, mahdolliset ryhmäkuvat ja vihkiminen. Kuvauksen tarkka sisältö ja toteutus mietitään alusta saakka yhdessä ja tarkoitus on luoda kokonaisuus, joka vastaa teidän toiveitanne ja tarpeitanne. Hääkuvauksen ei tarvitse noudattaa tiettyä kaavaa, olen avoin ideoille ja ajatuksille. Esimerkiksi syksyllä 2021 kuvasimme hääparin toiveesta osan potreteista jäähallissa! 

Ota yhteyttä, jos haluat keskustella lisää hääkuvauksesta, vastaan kysymyksiinne mielelläni!

bottom of page