top of page
dokumentaarinen_hääkuvaus-13.jpg

Rakkaustarina teistä kahdesta

Hääkuvaus

Kun etsitte häävalokuvaajaa, joka on sydämellä läsnä, kohtaa teidät lämmöllä ja on omistautunut luomaan teidän tarpeita ja toiveita vastaavan hääkuvauskokonaisuuden.

Yksi elämänne tärkeimmistä päivistä

Minulle tärkeimpiä arvoja hääkuvaajana ovat luottamus, ilo & avoimuus. Päivä, jona sanotte toisillenne tahdon, vaatii arvoisensa panoksen myös hääkuvaajalta; olen läsnä teitä varten ja huolehdin kuvauksen kaikista yksityiskohdista alusta loppuun.

 

Teidän rakkaus, teidän tarina, toiveenne ja tarpeenne ansaitsevat tulla nähdyiksi ja ikuistetuksi. Olen tukenanne koko matkan, aina varaushetkestä läpi hääpäivän.

Hääkuvauspaketit

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

Hääkuvausten varausmaksu 150€. Matkakulut sisältyvät 20km asti, jonka jälkeen 0,75€/km

Tutustu kuvausehtoihin tästä

26.jpg

Dokumentaarinen hääkuvaus

Kattavat suunnittelupalaverit

Parikuvaus palaverin yhteydessä

Hääpotretit

Vihkiminen

Juhlan kuvaus 

Sneak peek -galleria

Laaja kuvagalleria hääpäivästä

Dokumentaariset paketit räätälöidään yksilöllisesti jokaiselle hääparille vastaamaan teidän tarpeita ja toiveita.

Alkaen 6h 1550€

Lisätunnit 150€/h

dokumentaarinen_hääkuvaus-06.jpg

Hääpotretit

Hääpotretit

Miljöössä tai studiossa

Suunnittelupalaveri

Kuvausaika 2h

Sisältäen koko kuvagallerian

599€

43 bw.jpg

Hääpotretit & vihkiminen

Hääpotretit

Miljöössä tai studiossa

Vihkimisen kuvaus

Suunittelupalaveri

Kuvausaika 3h

Sisältäen koko kuvagallerian

849€

dokumentaarinen_hääkuvaus-14.jpg
“Kuvattavana oli helppo ja luonteva olla, vaikka normaalisti emme viihdy kameran edessä. Palaverit ennen hääpäivää oli tosi hyviä ja helpottivat hahmottamaan kuvauksen kulun ja mitä milloinkin tulee tapahtumaan. Palavereiden aikana oli kiva tutustua, sekin varmasti osaltaan poisti jännitystä kuvattavana olemisesta.”
70 bw.jpg

Dokumentaarinen

hääkuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus kertoo tarinan hääpäivästänne. Tarvittaessa olen paikalla jo aamun valmisteluista, aina illan juhlintaan. Kuvaajana minun tehtäväni on ikuistaa suuret tunteet, pienet merkitykselliset yksityiskohdat ja kaikki siltä väliltä. Kuvaajana tehtäväni on aina olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Lopputulos on ainutlaatuinen,  näköisenne muisto teistä, rakkaudestanne, päivästänne ja juhlastanne.

Kuvauksen tarkka sisältö ja toteutus mietitään alusta saakka yhdessä ja tarkoitus on luoda kokonaisuus, joka vastaa teidän toiveitanne ja tarpeitanne. Hääkuvauksen ei tarvitse noudattaa tiettyä kaavaa, olen avoinna kaikille ideoille ja ajatuksille. Esimerkiksi syksyllä 2021 kuvasimme hääparin toiveesta osan potreteista jäähallissa! 

Ota yhteyttä, jos haluat keskustella lisää hääkuvauksesta, vastaan kysymyksiinne mielelläni! Olen tavoitettavissa myös (video)puhelun päässä jo ennen varausta, jotta voitte varmistua mun olevan sopiva match juuri teidän kuvaajaksi <3

Mitä dokumentaariseen hääkuvaukseen sisältyy?

Ainutlaatuisen päivän ikuistaminen vaatii suunnittelua, huolellisuutta ja ammattitaitoa. Hääkuvaus takaa teille ikuiset muistot tärkeästä päivästä. Kuvaajana huolehdin kaikista kuvauksen yksityiskohdista alusta loppuun, osaan ennakoida ja varautua yllättäviinkin tilanteisiin. Huolellisen suunnittelun avulla varmistetaan paras lopputulos. Stressi kuvauksesta poistuu hääparin, hääseurueen, sekä vieraiden harteilta. 

Hääpäivän ikuistaminen (valmistautuminen, first look, potretit, vihkiminen, ryhmäkuvat, juhlan kuvaus). Hääpäivän kuvauskokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti jokaisen hääparin kanssa, teidän toiveet huomioiden.

Kuvauksen huolellinen suunnittelu & etukäteiskysely

Suunnittelupalaverit yhdessä teidän kanssa, etänä tai kasvotusten. Palaverien määrää ei ole rajattu, tavallisin palaverien määrä on kolme kertaa. Palavereissa pääsemme tutustumaan toisiimme ja keskustelemaan kiireettömästi, käymään huolella läpi hääpäivää, sekä teidän toiveita ja ajatuksia kuvaukseen liittyen.

 

Olen tavoitettavissa varaushetkestä aina lopullisen gallerian toimitukseen asti. Tarjoan tarvittaessa apua ja tukea suunnitteluun, hääpäivän yksityiskohtiin ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin, liittyi se sitten itse kuvaukseen tai johonkin ihan muuhun.

 

Sneak-peek galleria viikon sisällä hääpäivästä, jotta pääsette heti fiilistelemään hääpäivää kuvien kautta.

 

Häägallerian kuvien editointi ja viimeistely. Lisäksi kevyt ihon siistiminen hääpotreteissa.

 

Toimitettava kuvamäärä on keskimäärin 40-60 kuvaa / kuvaustunti. Tarkka kuvamäärä vaihtelee jonkin verran ja riippuu esimerkiksi toiveista, ohjelmasta ja vierasmäärästä.

Täysikokoisten kuvatiedostojen toimitus sähköisesti salasanasuojattuun online-galleriaan, sekä mahdollisuus jakaa teidän valikoima galleria vieraille.

m ja l-26.jpg
dokumentaarinen_hääkuvaus-124.jpg
dokumentaarinen_hääkuvaus-118.jpg
253.jpg

Suunnittelu

Suunnitteluvaiheessa käymme läpi toiveet, odotukset, juhlan kulun ja kaikki muut yksityiskohdat. Minulle suunnittelu on tärkeä osa, johon haluan panostaa taatakseni teille parhaan lopputuloksen. Suunnitteluvaiheessa pystymme huomioimaan kaikki mahdolliset seikat, sekä varmistamaan kuvauksen sujuvuuden. Pääsemme myös tutustumaan toisiimme, eikä hääpäivänä paikalle tupsahda täysin vieras henkilö. Keskustelemme myös mahdollisesti mieltä askarruttavista asioista. Joku saattaa jännittää vaikkapa kameran edessä olemista ja silloin voimme etukäteen pohtia, miten luodaan kuvaustilanne mahdollisimman luonnolliseksi ja hyväksi olla. Olen kuvaajana läsnä teitä varten.

Parikuvaus jo ennen hääpäivää palaverin yhteydessä

Haluan tarjota teille myös mahdollisuuden kuvaushetkeen yhdessä jo ennen hääpäivää. Jonkin palaverin yhteydessä voimme varata hetken kuvaukselle. Saatte käsityksen miltä tuntuu olla kameran edessä, miten toimin kuvaajana ja mitä tunteita teissä herää. 

bottom of page